Waarom ik zo graag bij andere mensen eet?

Binder-Communicatie-blog-01


Vorige maand heb ik samen met Cora Verhagen van Studio Neeltje aan deze website gewerkt. Samen achter de computer. Zij deelde haar kennis vanuit het grafisch vak, maar ook hoe zij tegen teksten aankijkt. En ik natuurlijk met mijn ervaring van tekst en seo. Zo leuk en energiegevend om elkaar te versterken!

Na een ochtend hard werken…

… was het alweer lunchtijd. Lunch je mee? Nou, daar zeg ik geen nee tegen. Ik ken Cora’s heerlijke gezonde bananencake al. Nu had ze een heerlijke smoothie met rabarber. Zo simpel! En ik mag het recept met jullie delen!

Smoothie met rabarber

    • Gekookte rabarber
    • 2 perziken
    • Wat bosvruchten (diepvries) of verse aardbeien
    • Rijstemelk, water kan ook!
    • Verse blaadjes munt en/of citroenmelisse

En mixen maar!

Heb jij ook zo’n makkelijke gezonde smoothie?

Ik hoor het recept graag. Ben dol op smoothies! En het zorgt voor een goede verbinding met mijn lichaam ;)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *