Van schrijfcoach naar …

Het afgelopen jaar heb ik enorm genoten van de Post HBO registeropleiding tot professioneel coach bij de Balansgroep. Een intensief jaar waarin ik nieuwe dingen over mezelf ontdekte en ook veel bevestigd kreeg. En een jaar waarin ik het mooie coachvak heb leren kennen, waarin mijn zachte zorgvuldige karakter zó goed past. En mijn talenten: luisteren, een spiegel voorhouden, doorvragen en ruimte creëren waarin iemand zichzelf kan zijn.

 

Ik ontdekte dit jaar:

  • Dat ik goed voor mijn behoeften opkom …

… als mijn batterij bijna leeg is.

  • Dat ik (speel)ruimte nodig heb.

Heb ik ruimte dan heb ik meer ideeën, doe ik veel meer en geniet ik meer.

  • Een zachte en zorgvuldige Leanne …

… in een wereld die snel en soms best hard is. Fijn dat ik zo ben ☹. Hier was ik al meerdere malen in m’n werk tegenaan gelopen. Hoe kan ik meedraaien in deze maatschappij? Langzaam aan ontdekte ik dat de wereld ook zachte en zorgvuldige mensen nodig heeft. Iemand waarbij je jezelf kan zijn. Iemand die alleen luistert zonder een oplossing te hebben. Een uitlaatklep tegen wie je kan vertellen waar je tegenaan loopt. Iemand die verbanden ziet die jij nog niet zag. Iemand die rust uitstraalt.

  • Dat ik kenmerken heb van Dyslexie.

Ik schreef m’n teksten op basis van wilskracht. Dit kostte vooral in de 2e helft van de schrijfopdracht met alle details veel energie. De ontdekking van Dyslexie had niks te maken met de opleiding, maar dit was wel het puzzelstukje dat ik nodig had. Ik schreef teksten om ze lekker leesbaar te maken, want dat vond ik zelf zo fijn. En ik schreef alleen korte teksten, zoals voor een LinkedIn-profiel, een website of coachingsmateriaal. Lange teksten verwees ik door naar andere tekstschrijvers, want dit kostte mij teveel energie. Nu begrijp ik waarom!

 

Naar life-, loopbaan- en schrijfcoach

M’n werk als schrijfcoach heb ik een half jaar losgelaten. Ik kreeg ruimte voor nieuwe plannen en ideeën. Wat blijft is de ‘goede verbinding’! Een goede verbinding met mezelf, met anderen en de maatschappij. De verbinding met mezelf is het afgelopen jaar weer versterkt. De goede verbinding met anderen die blijft: heb ik een goede verbinding met iemand dan versterken wij elkaar. En ik wil graag de maatschappij versterken met mijn mooie kwaliteiten en talenten.

 

Ik stel mijn koers bij. Ik ga me inzetten als life-, loopbaan- en schrijfcoach.

 

Hierin blijft het samen schrijven van je LinkedIn-profiel en teksten voor je website, het begeleiden van focusgroepen (om koers te houden in je werk als ZZP’er). En hierbij komen life- en loopbaantrajecten, waarbij ik mensen ondersteun en versterk bij het ontdekken van wie je bent, wat je kwaliteiten en talenten zijn en hoe je die inzet. En waarbij ik mensen versterk om voor je gevoel, je behoeften en kwaliteiten op te komen.

 

Kan ik jou versterken met mijn talenten?

Persoonlijk of als coach voor de organisatie waarvoor jij werkt. Stuur me een berichtje of bel om koffie te drinken.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.