Inspiratiewandeling

Inspiratiewandeling Cora Verhagen

Een keer in de maand spreek ik met een collega-ondernemer af voor een inspiratiewandeling. Heerlijk even achter m’n computer vandaan. Lekker wandelen in de natuur. Al wandelend bijkletsen. Kennis en ervaringen delen. Van elkaar leren en genieten van de buitenlucht. Deze keer met de zonnestralen op ons gezicht. Het zijn bijzondere wandelingen met nieuwe inzichten, ideeën en een frisse blik om weer verder te werken.

 

Het wordt tijd dat ik deze inspiratiewandelingen ga delen!

 

In maart wandelde ik met Cora Verhagen van Studio Neeltje. Ze heeft net een nieuwe sfeervolle werkplek met uitzicht op de natuur. Samen verkennen we het natuurgebied waar ze op uitkijkt. Dat had ze nog niet gedaan! Eerst een foto maken van haar nieuwe kantoor:

inspiratiewandeling

Cora fotografeert haar nieuwe kantoor

 

Waar droomt Cora van?

Van creatieve communicatie concepten bedenken voor ervaren ondernemers. Ondernemers die meerdere talenten willen combineren in 1 onderneming, zodat ze concessievrij kunnen ondernemen. Hoe zet je dit allemaal in 1 bedrijf op de markt? Cora heeft het afgelopen jaar meerdere ondernemers hiermee geholpen. En ontdekt hoe leuk dit is.

 

Binnenkort verandert haar bedrijfsnaam ‘Studio Neeltje’ in ‘Creative Soul Solutions’. Daaronder komt ook een webshop met allemaal handige tools, trainingen en boeken. Niet alleen door Cora gemaakt, maar ook door andere ondernemers die goede ideeën hebben en haar aanvullen. En ze is een platform gestart ‘Mightybell‘, waar ondernemers kennis delen, met elkaar sparren en elkaar verder helpen met ondernemen. Cora zet zelf ook haar diensten, webshop en platform onder 1 naam ‘Creative Soul Solutions’ op de markt.

 

Dit is wel kenmerkend aan Cora: ze bewandelt eerst zelf het pad en dan ontwikkelt ze hieruit een dienst.

 

Waar is Cora het meest trots op?

Op de weg die ze de afgelopen 7 jaar als zelfstandig ondernemer heeft gelopen. Soms geen makkelijke weg. Maar in loondienst had ze niet zo dicht bij haar eigen kracht kunnen blijven. Ze heeft alles ervaren, ervan geleerd en steeds pakt ze weer door naar een hoger niveau. Het is erg leuk om Cora al zo lang te volgen. En nu maakt ze echt mooie stappen!

 

Waarvan heeft ze het meest van geleerd?

Door alles zelf op te bouwen, te doen en te ervaren. Als ondernemer kom je jezelf tegen. Gaat het niet goed met je of loop je ergens tegenaan, dan merk je dit vaak terug in je onderneming. Nu Cora dit zegt, weet ik ineens wat ik zo leuk vind aan ondernemen: de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt (soms ook confronterend) en het dichtbij jezelf blijven om te groeien.

 

Wat is Cora’s tip voor andere ondernemers?

Volg je hart en laat je niet teveel afleiden door dingen die zogenaamd zouden moeten. Verdiep je in marketing en sales, zodat je weet welke middelen en methodes voor handen zijn en ontdek vervolgens hierin jouw eigen weg. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Inspiratiewandeling

Nog even met een kopje thee napraten op haar nieuwe werkplek.

 

Hou Cora in de gaten!

Binnenkort komt haar nieuwe website. Doe nu al inspiratie op in haar Facebook-groep ‘Rots in jouw Branding’.

 

Wil jij ook een keer mee op inspiratiewandeling?

Even weg van je dagelijkse werk en inspiratie opdoen in de natuur. Tijdens de wandeling stel ik je vragen, spiegel ik wat je zegt, denk met je mee en deel mijn ervaringen. Waardoor je weer met een frisse blik verder werkt.

Stuur me een bericht. Pak je wandelschoenen en wandel mee.

 

Inspiratiewandeling

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *