Hoe creëer ik meer vrije tijd?

Meer vrije tijd

Meer vrije tijd zonder dat m’n bedrijf daaronder lijdt

Dat was het werkprobleem van onze intervisie-avond van vorige week. Ingeborg bracht dit probleem in. Anderhalf jaar geleden was haar probleem: hoe krijg ik voldoende klanten? En nu kan ze zeggen: hoe krijg ik meer vrije tijd? Het gaat zo goed met m’n bedrijf! Heb zo hard gewerkt om klanten binnen te halen! Het voelt niet goed als ik ze afwijs.

Binder-tekst-lijn-kort-2

Wat vind je belangrijk?

Aan hoeveel vrije tijd heb je behoefte? Wat kan efficiënter? Kun je dingen uitbesteden? Wat is je ideale werksituatie? En nog veel meer vragen stelden we aan Ingeborg.

Binder Communicatie, tekst en tekstcoaching

Het daadwerkelijke probleem

We herformuleren haar probleem. Verdiepen haar probleem. En komen achter haar werkelijke probleem: hoe zorg ik voor meer bruiloften? Want trouwreportages zijn meestal doordeweeks. En dan heb ik in het weekend vrij!

Hoe creëer ik meer vrije tijd 02
Binder Communicatie, tekst en tekstcoaching

Ons advies

Alle deelnemers geven advies. Hele praktische tips om de trouwmarkt te veroveren! Ik ben benieuwd wat over anderhalf jaar haar werkprobleem is ;)
Binder Communicatie, tekst en tekstcoaching

Wil je ervaren hoe intervisie werkt?

Meedenken met anderen. Je eigen probleem inbrengen. Leren van de adviezen van anderen. Volg een workshop intervisie! Speciaal voor ViZi-leden op dinsdag 6 oktober. Meld je aan via de website van ViZi. Meer weten over de werkwijze van intervisie? Lees de uitgebreide omschrijving.

Geen ViZi-lid, maar wil je wel intervisie ervaren? Lees de uitgebreide omschrijving over de werkwijze van intervisie. Verzamel 5 tot 8 mensen bij elkaar. Bijvoorbeeld collega’s of ZZP’ers. En bel me. Dan geef ik jullie een workshop intervisie!

Bekijk het werk van Ingeborg van Bruggen!

Binder Communicatie, tekst en tekstcoaching

Leer en versterk elkaar met intervisie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *